Ile macie oszczędności?
Udaje wam się coś odłożyć?
Najlepsze forum biznesowe i wielotematyczne
Ile macie oszczędności?
Re: Ile macie oszczędności?
Ja kiedyś odkładałam do przysłowiowej skarpety ale na nic się to nie zdało bo zawsze kasa była potrzebna. Większość szło na pierdoły i niestety nigdy nie udało mi się uzbierać na jakiś większy cel. Obecnie ulokowałam lepiej moje oszczędności
Dzięki temu mogę zadbać zarówno o przyszłość swoją oraz bliskich

Szczerze to tematem oszczędności zainteresowałem się niedawno. Trafiłem na ten artykuł co to jest ikze Bardzo ciekawy artykuł który mi uświadomił ze można oszczędzać na podatkach. Oszczędzamy na dodatkową emeryturę gromadząc oszzczędności na IKZE. Sprawdźcie może i was zainteresuje ten sposób inwestowania w swoją lepszą przyszłość.
Nie mam wielu oszczędności, więc nawet nie bardzo wiedziałam, jak je gromadzić, żeby nie traciły wartości. W banku zupełnie się dziś nie opłaca trzymać kasy. Z drobnymi oszczędnościami nie ma co startować na giełdzie, z resztą nie znam się na tym. Byłam ostatnio w Lombardzie na Złotej i zauważyłam, że można kupić złoto po dobrych cenach. Ta taki złoty drobiazg stać mnie co jakiś czas i to nie traci wartości. Zobaczcie sobie lombardnazlotej/pl/
Cześć Wam. Słyszał ktoś o akcji canapharm/pl/home/zainwestuj/, gdzie możecie pozyskać 7,1 % rocznie z tej inwestycji w konopie? Niedawno próbowałem ich produktów, znam je również z automatów, które mają w sklepach i galeriach. Moim zdaniem dobre rozwiązanie na ulokowanie swoich oszczędności.
Właśnie nie mam za dużo, a przypałętały się do mnie dodatkowe wydatki i to związane ze zdrowiem. Dlatego będę musiała coś wymyślić, jakoś to wszystko poogarniać. A skoro tak, to powiedzcie, czy taka dotuje/pl zbiórka w sieci to będzie dobry plan? Można na coś takiego się kierować w ogóle?